PRESSRELEASE 2017-06-22

RoK 19 Uprising – Gothenburg 2017

ROK intar Partille Arena för första gången någonsin.

Lördagen 25:e november 2017 är det dags för kampsportsfest av stora mått i Sverige. Denna gång i Partille Arena strax utanför Göteborg! För alla som gillar stående fighting och snygga slagväxlingar i världsklass är det här ett tillfälle man verkligen inte får missa.

Några av världens största kampsportsstjärnor kommer denna kväll att kliva igenom ringrepen för att försöka sig på allt ifrån professionella världsmästartitlar till prestigefyllda superfightvinster.

Den första matchen att offentliggöras är en dammatch. Förmodligen den största och mest prestigefyllda thaiboxningsmatchen på damsidan någonsin: 

Sofia Olofsson (SWE) vs Iman Barlow (UK)

Ett möte mellan världens två största thaiboxningsstjärnor där Barlow hittills dominerat den professionella arenan medan Olofsson plockat i princip alla titlar som finns på amatörplanen. 

Sofia Olofsson är idag den regerande världsmästaren i bantamvikt (-53,5 kg) i Thaiboxningsorganisationen WMC som är den absolut största och den mest betydelsefulla av alla professionella titlar.

Barlow har vunnit ett tio-tal mästartitlar i andra professionella Kick & Thaiboxnings organisationer och utmanar nu Olofsson om WMC titeln.

Så äntligen korsas deras vägar!

Kvällen kommer att bjuda på cirka 10 matcher. Dessa släpps successivt på hemsidan.

ALLMÄN INFORMATION

Fight card och information om evenemanget publiceras löpande på hemsidan.

Nyheter kan även läsas på Facebooksidan.

Kvällens hållpunkter:

  • Partille Arenans restaurang & bar är öppen från klockan 12:00
  • Dörrarna öppnas 17:00
  • Förmatcherna startar 18:00
  • Huvudkortet startar 19:00
  • Galan beräknas avsluta 22:00

Information till pressen kommer att publiceras under menyn PRESS på hemsidan från och med 1:a november 2017. För ansökan om presslogin (bilder, loggor och text) vänligen kontakta oss på press@rumbleofthekings.com

BILJETTINFORMATION: 
Biljetter kommer att finnas för bokning på via www.partillearena.se 

Officiellt biljettsläpp fredag 25:e augusti kl. 09:00 men arenabolaget släpper en del platser redan idag. För mer information besök www.partillearena.se 

Sittningen i Partille Arena rymmer endast 4 000 platser. Vi vill därmed uppmana alla trogna fans att vara ute i god tid.

Varmt välkomna!

2017-08-16T10:58:44+00:00