PRESSRELEASE 2017-06-22

RoK 19 Uprising – Gothenburg 2017

ROK intar Partille Arena för första gången någonsin och har för avsikt att presentera ett fight card som ska kunna mäta sig med de bästa galor som eventbolaget har producerat. Kvällens musiktema är REGGAE. 

Lördagen 25:e november 2017 är det dags för kampsportsfest av stora mått i Sverige. Denna gång i Partille Arena strax utanför Göteborg! 

För alla som gillar stående fighting och snygga slagväxlingar i världsklass är det här ett tillfälle man verkligen inte får missa.

Några av världens största kampsportsstjärnor kommer denna kväll att kliva igenom ringrepen för att försöka sig på allt ifrån professionella världsmästartitlar till prestigefyllda superfightvinster.

Kvällen kommer att bjuda på cirka 10 matcher. Fight card och information om evenemanget publiceras löpande på www.rumbleofthekings.com

Vissa nyheter kan även läsas på ROKs Facebooksidan.

ALLMÄN INFORMATION

Kvällens hållpunkter:

  • Partille Arenans restaurang & bar är öppen från klockan 12:00
  • Dörrarna öppnas 17:00
  • Förmatcherna startar 18:00
  • Huvudkortet startar 19:00
  • Galan beräknas avsluta 22:00

Information till pressen kommer att publiceras under menyn PRESS på ROKs webbsida. För ansökan om presslogin (bilder, loggor och text) vänligen kontakta oss på press@rumbleofthekings.com

BILJETTINFORMATION: 
Biljetter kommer att finnas för bokning på via partillearena.se eller tickster.com

För mer information besök www.partillearena.se 

Sittningen i Partille Arena rymmer endast 4 000 platser. Vi vill därmed uppmana alla trogna fans att vara ute i god tid.

Varmt välkomna!